Schilderwerk

JOB verzorgt uw schilderwerk tot in de puntjes. Denk hierbij aan het schilderen van muren, trappen, kozijnen van binnen en buiten, een houten schuur of schutting. 

Dit vergroot niet alleen uw woon (of werk) genot maar het draagt ook bij aan de uitstraling en behoud van uw huis. Daarom gaan wij gedegen te werk. Bij houten onderdelen van uw huis kan wel eens houtrot voorkomen. Indien u wenst kunnen wij dit professioneel verhelpen zodat u jarenlang er geen omkijken meer naar heeft en grotere ellende kunt voorkomen.

Binnen schilderwerk
Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaatsvindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Wij zorgen ervoor dat er met beleid gewerkt wordt met zo weinig mogelijk overlast. Zo dekken we alles netjes af en ruimen iedere dag onze spullen op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Buiten schilderwerk
Alle voorkomende schilderwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren, zowel buiten als buiten. Kwaliteit en duurzaamheid bij buitenschilderwerk is leidend. Door de juiste voorbehandelingen en technieken en het gebruik van de professionele materialen is een hoge duurzaamheid gegarandeerd.

Met onze jarenlange ervaring, kennis van ondergronden en materialen kunnen we u een passend advies leveren en zorgen we voor het beste eindresultaat.
Het eindresultaat bepaalt namelijk in grote mate het uiterlijk, maar vooral het behoud van uw huis. Daarom gaan wij gedegen te werk, samen met u maken wij een inventarisatie van de onderhoudstoestand van uw woning en werken aan de hand daarvan een duidelijk plan van aanpak uit. Onder het buitenschilderwerk verstaan wij het schilderen van deuren, kozijnen, ramen, dakkapellen en goten in allerlei systemen, het schilderen van houten gevels en elementen en het schoonmaken en schilderen van stenen, gestuukte gevels.

JOB kiest altijd voor kwaliteit en werkt daarom met de producten van Sigma Coatings. Dit staat garant voor jarenlang plezier.

Houtbewerking
Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op en is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning. Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is vaak de oorzaak. Het herkennen, voorkomen en behandelen ervan vereist het nodige vakwerk. Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Het treedt vaak als eerste op bij kozijnen, liggende delen en verbindingen. 

U kunt vergevorderde houtrot vaak zelf wel herkennen. U ziet:

  • Barsten in de verflaag
  • Blaasvorming onder de verflaag en onthechting daarvan
  • Plaatselijke gaten en indeukingen van het hout
  • Bruine of zwarte verkleuring van het ongeverfde hout
  • Het loslaten van delen van het hout

Laat dit professioneel verhelpen zodat u jarenlang er geen omkijken meer naar heeft en grotere ellende kunt voorkomen. 

Projecten Schilder & Houtbewerking

Alle soorten wanden sausen

Schutting
Zweeds rood

Gehele buitenzijde schilderen

Oude trap gehele renovatie

Hilversum, het eindresultaat

Het eindresultaat inclusief dakgoot vernieuwen

een close up

Kortenhoef, nieuwe frisse kleuren

Bedrijfspand met KLM blauw geschilderd

Buitenhuis van Roze naar Grijs blauw

Binnenhuis met speciale kleuren

Grachtengroen in Laren

Wilt u iets weten? Stel hier uw vraag

Heeft uw een vraag of wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Stel gerust uw vraag via ons contactformulier of onderstaande gegevens. U hoort binnen 24 uur van ons. 

Mark & Svenn
JOB JouwOnderhoudsBedrijf

info@jouwonderhoudsbedrijf.nl
Svenn Muts: 06 4134 5953
Mark Edo Mulder: 06 5384 3656 

Over ons

JOB is in Hilversum en omgeving het bedrijf voor schilderwerk en houtbewerking. Maar ook voor het plaatsen van een solide schutting of ander klein kluswerk steken wij graag de handen uit de mouwen. Wij gaan zorgvuldig aan de slag en leveren vakwerk met net een beetje extra. 

Bel of mail mij terug
Contact

JOB Jouw Onderhouds Bedrijf
Paulus Potterlaan 15
1231 AH Loosdrecht

info@jouwonderhoudsbedrijf.nl
Svenn Muts 06 413 459 53
Mark Edo Mulder 06 538 436 56