Onderhoud

Voor klein onderhoud en kluswerk draaien wij onze handen niet voor om. Zo kunt u bij JOB JouwOnderhoudsBedrijf ook terecht voor bijvoorbeeld timmerwerkzaamheden.

Wilt u kozijnen laten plaatsen of gedeeltelijk vervangen? Wij leveren en monteren (houten) kozijnen inclusief glas, hang- en sluitwerk. Ook reparatie van houtrot of het vervangen van het glas behoort tot de mogelijkheden. Naast kozijnen en deuren kunnen wij al het timmerwerk verzorgen, dus ook voor het plaatsen van uw veranda kunt u bij ons terecht. Van klein tot groot, open of gesloten. Ook in materiaalsoorten zijn meerdere opties mogelijk, te denken aan eiken en douglas. Wij realiseren uw klus met oog voor detail.

Om u een indruk te geven van onze diensten geven wij u hierbij een selectie:
• Plaatsen van deurkozijnen
• Houtrotreparaties
• Vervangen daklijsten
• Vervangen van kozijnen
• Plaatsen van dakramen
• Vervangen van boeidelen
• Repareren van aanlegsteigers

Wij denken hierbij graag met u mee zodat wij samen tot een mooi eindresultaat komen.

Projecten Onderhoud

Dorpel vervangen
BEKIJKEN

Gehele schuttingen vervangen

Boeidelen vernieuwen

Boeidelen vernieuwen

De ervaring van onze klanten

"Mark en Svenn hebben het houtwerk van ons huis geschilderd. Ik heb nog niet eerder gezien dat schilders zo grondig te werk gaan. Het zit weer mooi in de lak. Bovenal hebben ze alles erg netjes achtergelaten. Zelfs de ramen werden nog gezeemd en de dakgoot schoongemaakt. Superblij!"

A. Kalkman

Houtwerk buitenkant woonhuis te Alphen a/d Rijn

"Het begon met een klein project, wat allengs groter werd. Ondertussen zijn huis en tuin weer helemaal opgeknapt! Mark en Sven rustten niet voordat alles naar mijn èn hun zin was. Ze zijn heel creatief in het meedenken en vinden overal wel een oplossing voor. Kortom, mijn oude huis is weer als nieuw!"

Ina B.

Woonhuis in Hilversum

"Ons bedrijfspand was nodig toe aan een flinke opfrisbeurt. Mark en Svenn hebben het houtwerk aan de buitenkant helemaal opgeknapt en strak in de lak gezet. Ook het fietsenhok hebben de heren onder handen genomen, die ziet er echt weer uit als nieuw, inclusief een toegangsdeur die niet meer knelt. Een waar visitekaartje voor ons bedrijf."

Barry F.

Bedrijfspand in 's Gravenzande
Over ons

JOB is in Hilversum en omgeving het bedrijf voor schilderwerk en houtbewerking. Maar ook voor het plaatsen van een solide schutting of ander klein kluswerk steken wij graag de handen uit de mouwen. Wij gaan zorgvuldig aan de slag en leveren vakwerk met net een beetje extra. 

Bel of mail mij terug
Contact

JOB Jouw Onderhouds Bedrijf
Paulus Potterlaan 15
1231 AH Loosdrecht

info@jouwonderhoudsbedrijf.nl
Svenn Muts 06 413 459 53
Mark Edo Mulder 06 538 436 56