Over ons

JOB Jouw Onderhouds Bedrijf is het bedrijf voor schilderwerk, stucwerk, houtbewerking en renovatie van uw woonhuis of bedrijfspand in Hilversum en omstreken. 

Betrokken
Omdat het belangrijk is dat de investering in uw huis of bedrijfspand ook de waarde behoudt en een verzorgde uitstraling vergroot, werken wij vakkundig en tot in de detail. Daarom bespreken wij vooraf uw wensen, brengen wij desgewenst advies uit en werken wij met kwaliteitsmerken als Sigma. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u tijdens onze aanwezigheid zo min mogelijk hinder zult ervaren: we werken stil en ruimen altijd onze spullen op. 

Meer doen dan beloofd
Nét dat beetje extra. Hoe fijn is dat! Komen wij een vervuilde dakgoot tegen? Dan maken wij die meteen schoon. Wat oude verfspetters? Natuurlijk verwijderen wij die! Uw huis of bedrijfspand is niet alleen uw visitekaartje, maar ook die van ons. Dus daarom gewoon JOB, Jouw Onderhouds Bedrijf

Alvast een korte Kennismaking

Mark Edo Mulder

Geboren en getogen in de Mediastad Hilversum en het was ook niet gek dat ik in 1989 bij de publieke omroep terecht kwam. Toen ik na 27 jaar bij de publieke omroep gewerkt te hebben boventallig werd verklaard ben ik in 2016 als zelfstandige verdergegaan. Eerst alleen als regisseur en producer en in 2017 in opleiding gegaan bij Merlin Schilderwerken te Blaricum en vanaf 2018 als zelfstandige schilder verdergegaan. En sinds maart dit jaar ben ik samen gaan werken met Svenn Muts die erg veel van hout weet en daar mooie dingen mee doet. Een ideale combinatie als het om onderhoud van uw huis of pand gaat. En om het helemaal officieel te maken werken we nu onder de naam:  JouwOnderhoudsBedrijf afgekort JOB verder.

Svenn Muts

Geboren en getogen in Loosdrecht op 9 april 1965. In mijn jeugd altijd erg actief geweest met diverse sporten. Op hoog niveau geschaatst met een 17e plek in het NK junioren en de elfsteden tocht van 1985 volbracht. Op mijn 16e in aanraking gekomen met de golfsport. Na de middelbare school zou ik de sportopleiding op het Cios gaan volgen maar door een vakantie baantje op de Hilversumsche Golfclub ben ik uiteindelijk golfprofessional geworden. Het lesgeven zat mij in het bloed en heb op diverse golfbanen in NL gewerkt. Naast het lesgeven heb ik veel golfreizen georganiseerd over de gehele wereld en diverse professionele golftoernooien gespeeld. Van 2004 – 2008 gewoond en gewerkt in Murcia, Spanje. Tijdens mijn golfcarrière ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het repareren en bouwen, voornamelijk met hout. Samen met Mark Edo Mulder ben ik JOB, Jouw OnderhoudsBedrijf begonnen en nemen we naast schilderwerk ook diverse andere klussen onder handen. 

vakwerk met nét een beetje extra

Wilt u iets weten? Stel hier uw vraag

Heeft uw een vraag of wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Stel gerust uw vraag via ons contactformulier of onderstaande gegevens. U hoort binnen 24 uur van ons. 

Mark & Svenn
JOB JouwOnderhoudsBedrijf

info@jouwonderhoudsbedrijf.nl
Svenn Muts: 06 4134 5953
Mark Edo Mulder: 06 5384 3656 

Over ons

JOB is in Hilversum en omgeving het bedrijf voor schilderwerk en houtbewerking. Maar ook voor het plaatsen van een solide schutting of ander klein kluswerk steken wij graag de handen uit de mouwen. Wij gaan zorgvuldig aan de slag en leveren vakwerk met net een beetje extra. 

Bel of mail mij terug
Contact

JOB Jouw Onderhouds Bedrijf
Paulus Potterlaan 15
1231 AH Loosdrecht

info@jouwonderhoudsbedrijf.nl
Svenn Muts 06 413 459 53
Mark Edo Mulder 06 538 436 56