Projecten

Hoe wij werken en wat wij maken kunnen wij het beste laten zien via onze projecten en de ervaringen van onze tevreden klanten. Bekijk een aantal van onze projecten en lees hoe onze klanten dit ervaren hebben.

Projecten

Alle soorten wanden sausen

Dorpel vervangen

Bekijken

Gehele schuttingen vervangen

Zweeds rode Schutting en buitenmuur als nieuw

Hilversum, het eindresultaat

Het eindresultaat inclusief dakgoot vernieuwen

Oude trap gehele renovatie

Kortenhoef, nieuwe frisse kleuren

Bedrijfspand met KLM blauw geschilderd

Buitenhuis van Roze naar Grijs blauw

Grachtengroen in Laren

Binnenhuis klus met speciale kleuren

De ervaring van onze klanten

"Mark en Svenn hebben het houtwerk van ons huis geschilderd. Ik heb nog niet eerder gezien dat schilders zo grondig te werk gaan. Het zit weer mooi in de lak. Bovenal hebben ze alles erg netjes achtergelaten. Zelfs de ramen werden nog gezeemd en de dakgoot schoongemaakt. Superblij!"

A. Kalkman

Houtwerk buitenkant woonhuis te Alphen a/d Rijn

"Het begon met een klein project, wat allengs groter werd. Ondertussen zijn huis en tuin weer helemaal opgeknapt! Mark en Sven rustten niet voordat alles naar mijn èn hun zin was. Ze zijn heel creatief in het meedenken en vinden overal wel een oplossing voor. Kortom, mijn oude huis is weer als nieuw!"

Ina B.

Woonhuis in Hilversum

"Ons bedrijfspand was nodig toe aan een flinke opfrisbeurt. Mark en Svenn hebben het houtwerk aan de buitenkant helemaal opgeknapt en strak in de lak gezet. Ook het fietsenhok hebben de heren onder handen genomen, die ziet er echt weer uit als nieuw, inclusief een toegangsdeur die niet meer knelt. Een waar visitekaartje voor ons bedrijf."

Barry F.

Bedrijfspand in 's Gravenzande
Vakwerk met nét een beetje extra
Over ons

JOB is in Hilversum en omgeving het bedrijf voor schilderwerk en houtbewerking. Maar ook voor het plaatsen van een solide schutting of ander klein kluswerk steken wij graag de handen uit de mouwen. Wij gaan zorgvuldig aan de slag en leveren vakwerk met net een beetje extra. 

Bel of mail mij terug
Contact

JOB Jouw Onderhouds Bedrijf
Paulus Potterlaan 15
1231 AH Loosdrecht

info@jouwonderhoudsbedrijf.nl
Svenn Muts 06 413 459 53
Mark Edo Mulder 06 538 436 56